Wafels, koekjes, rocks en taarten

Wafelbakkers doneerden een fantastisch bedrag! Op 27 april was het Koningsdag eh .. Woningsdag. Twee stoere scouts trekken zich het lot van Scouting Rozenburg aan en besloten zelf wat te gaan doen om een faillissement van de scoutinggroep te voorkomen.  Met hulp van ouders, vrienden en vriendinnen bakten en verkochten Jersey en Rosalie wafels op Koningsdag. Na bestelling werden de wafels thuisbezorgd. De opbrengst van de wafelverkoop is voor de Scouting in Rozenburg. Het is altijd leuk als kinderen zo een paar tientjes extra in het laadje brengen. Maar wat er 27 april gebeurde had niemand verwacht. Er kwamen niet tientallen, maar honderden bestellingen binnen. De wafelverkoop liep als een sneltrein. Aan het einde van de dag kreeg de voorzitter van Scouting Rozenburg een cheque met de opbrengst overhandigd. Iedereen was met stomheid geslagen 1300 Euro!! Op de foto de helden van Scouting Rozenburg Jersey en Rosalie die de voorzitter Bart de checque overhandigen. Enorm bedankt wat jullie hebben gedaan is geweldig. Natuurlijk bedanken we ook de honderden Rozenburgers die door het kopen van wafels de Rozenburgse Scouting hebben gesteund.
Moederdagkoekjes voor de Scouting! Tot en met 8 mei kon u moederdagkoekjes bestellen. Deze heerlijke koekjes worden op moederdag thuisbezorgd. Ook de opbrengst van deze verkoop komt ten goede aan scouting Rozenburg! Er is nog veel geld nodig voor het oplossen van achterstallig onderhoud.
Naast de Moederdagkoekjes zijn er voor vaderdag Rocks gebakken en is er via de Plus een taartenactie gehouden. Dank zij de inzet van vele enthousiaste scouting vrijwilligers is er op deze manier veel geld opgehaald om een faillissement te voorkomen en het vieren van het 70 jarig bestaan in 2021 mogelijk te maken.