Verhuurinformatie

Vanaf 1 juni 2020 zijn de Leliehoeve en de Visserij in overleg beperkt verhuurbaar met maximaal 30 bezoekers en handhaving van de anderhalve meter afstand en de overige Corona regels. Over mogelijkheden daarna is er nu nog geen duidelijkheid. We zijn daarbij afhankelijk van landelijke en gemeentelijke regels. Zodra daarover meer bekend is leest u dat hier. Er is een mogelijkheid voor het houden van kampen, maar daarbij zijn wel beperkende regels van kracht. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Scouting Nederland. Het is mogelijk om reserveringen aan te vragen, maar de reserveringen zijn onder voorbehoud van toestemming om te verhuren en daarnaast bent u zelf verantwoordelijk voor het opvolgen van de overige regels rondom het coronavirus. Meer informatie leest u in dit document

Naast heel erg veel leuke activiteiten van onze eigen Scoutinggroep in en om de clubhuizen is er ook ruimte voor niet commerciële verhuur. Onze clubhuizen verhuren we dan ook aan:

• Scouting groepen
  • Regio activiteiten
  • Verenigingen

De verhuur en de exploitatie van de clubhuizen wordt uitgevoerd door de Stichting Scouting Rozenburg. De stichting heeft de 2 clubhuizen welke beschikbaar zijn voor verhuur:

Het clubhuis is te huur in de volgende periodes:

De clubhuizen zijn te huur in de alle vakantie’s. Indien er geen opkomst is voor de leden, zijn ook deze weekenden beschikbaar voor verhuur.  U kunt de verhuuragenda raadplegen om te zien of de accommodatie reeds gereserveerd is op de door u gewenste datum. Vul dan eventueel een reserveringsaanvraag of contact op met de verhuurder voor beschikbaarheid van een lokatie. Geef hierin duidelijk aan om welke lokatie het gaat!

Als je ons clubhuis huurt, huur je het volgende:

• keuken met inventaris
  • recreatieruimte
  • sanitaire voorziening inclusief douche.

Wil je ons clubhuis huren?

Vul dan een reserveringsaanvraag of neem contact met de verhuurder van de betreffende locatie. De bankrelatie van de stichting Scouting Rozenburg is NL73RABO 0356616525.