Visserij

Clubhuis:

Clubhuis “De Visserij” ligt aan een beschutte haven aan de noord-oever van de Brielse Maas. Het beschikt over een recreatieruimte, 2 toiletten, 1 douche met warm water en een complete keuken. In het clubhuis is ruimte voor maximaal 30 personen. Naast het clubhuis is het ook mogelijk om vletten of patrouilletenten te huren.

Omgeving:

Naast het clubhuis ligt de Brielse Maas waar men naar hartelust kan zeilen, roeien, surfen en zwemmen. Vlakbij het clubhuis is een ruime parkeer gelegenheid.
Het clubhuis is gevestigd op een haven van het ZeeverkennersCentrum “Brielse Meer” (afgekort ZVC). De locatie heeft de beschikking over een haven alwaar men meegebrachte boten kan afmeren. Naast het clubhuis ligt een kampeerveld van het ZVC waar het mogelijk is om tenten op te zetten. Ligplaatsen voor boten en kampeerplaatsen op het kampeerveld vallen buiten de huur van het clubuis en dienen geregeld te worden met de verhuurder van het ZVC. Kijk hiervoor op de website van het ZVC.

Tarieven:

Voor groepen vanaf 15 personen is het tarief 5,00 Euro per persoon per etmaal.
Toeristenbelasting €1,17 per persoon per nacht.
Borg € 100 Euro
Lelievlet compleet €25,00 per dag
Patrouilletent €15,00 per stuk per etmaal (max 4 stuks).

Vanwege de staat van onderhoud is op dit moment de Visserij niet beschikbaar voor verhuur. Voor overige vragen kunt contact opnemen met de verhuurder van de Visserij. U kunt het formulier voor de huuraanvraag ook gebruiken voor het reserveren van Lelievletten.