Leliehoeve

Via de onderstaande links kunt onze verhuuragendaen de lijst met reserveringen inzien en een reserveringsaanvraag doen. Een antwoord op vrijwel alle veel voorkomende verhuurvragen kunt u in de onderstaande documentatie bekijken. Wij zijn telefonisch alleen bereikbaar bij calamiteiten tijdens de verhuur, buiten deze tijden nemen we de telefoon niet op. Mailen kan altijd. Doorgaans reageren we binnen een werkdag.

Geprint op A4 is 1 cm 1 meter.

Clubhuis

Clubhuis “De leliehoeve” is gelegen in een groengordel aan de rand van de gemeente Rozenburg. Dit clubhuis is bijzonder geschikt voor de voor de leeftijdscategorie 5 – 11 jaar tot een maximum van 50 personen. In het clubgebouw bevindt zich een recreatieruimte, slaapzaal, keuken, toiletten, wasbakken en douches. Naast het gebouw ligt een ruim grasveld welke te bereiken is via een schuifpui. Op het grasveld is het mogelijk om tenten te plaatsen. Het clubgebouw ligt aan een rustige doodlopende weg met ruime parkeergelegenheid. Voor meer informatie kunt u hier onze informatiefolder inzien.

Omgeving:

In de groengordel waar “de Leliehoeve” zich bevind liggen ook twee voetbalcomplexen, een tennispark met kunstgrasbanen, velden voor korf- en handbal, een overdekt zwembad met daarnaast nog twee openluchtbassins, een sporthal, een veel bezoekers trekkende kinderboerderij en aantrekkelijke wandelpaden.Het buitengebied van Rozenburg, de Landtong, is formeel bestemd voor natuur en recreatie. In samenwerking met Rotterdam is gewerkt aan een inrichtingsplan dat voornamelijk uitgaat van natuur en recreatie; een kudde Schotse Hooglanders graast in dit gebied. Met de komst van de Stormvloedkering en het Educatief Informatie Centrum (EIC) is het aantal bezoekers op de Landtong aanzienlijk toegenomen, zeker nu bij het EIC een aanlegsteiger is gerealiseerd waardoor het Centrum ook over water bereikbaar is. Van hieruit zijn eveneens boottochten te maken door het Europoort gebied.

Tarieven:

Per 1 maart 2022 is het huurtarief voor nieuwe reserveringen vastgesteld op €90,00 per tijdsblok van 6 uur aaneengesloten. Bij een tijdsblok kan men extra uren er bij huren voor €10,00 per uur. De huurder moet minimaal 21 jaar oud zijn. De maximale eindtijd in de nacht is 02:00 uur. Scouting- en andere groepen vanaf 15 personen kunnen in de Leliehoeve in 2022 terecht voor €6,00 per persoon per etmaal (geef bij groepen in het reserveringsformulier bij opmerking aan uit hoeveel personen de groep bestaat). U kunt via dit web formulier reserveren. Kijk op deze pagina om te zien wanneer de Leliehoeve al gereserveerd is. Voor andere informatie over de Leliehoeve kunt U contact opnemen met de verhuurder van de Leliehoeve.

Energie:

De prijzen van gas en electra zijn momenteel torenhoog. Daarom vragen we allereerst uw medewerking om als huurder zuinig om te gaan met het gebruik van gas en electra. We hopen dat er binnenkort een energie plafond wordt ingesteld dat ook voor ons van toepassing is. Als dit voor ons niet geldt zullen we de torenhoge energietarieven zelf op moeten brengen. In dat geval zullen we een energietoeslag gaan heffen op alle verhuur waarbij er nog geen huurcontract is opgemaakt. De hoogte van deze toeslag kunnen we pas bekend maken op het moment dat we weten wat onze energietarieven in 2023 gaan worden.