Leliehoeve

Vanwege de maatregelen rondom het corona virus zijn er momenteel geen beperkingen meer wat betreft de verhuur. Als die er wel zijn leest u deze in het document Corona preventie regels. Daarnaast kunt u via onderstaande links onze verhuuragenda inzien en een reserveringsaanvraag doen.

Geprint op A4 is 1 cm 1 meter.

Clubhuis

Clubhuis “De leliehoeve” is gelegen in een groengordel aan de rand van de gemeente Rozenburg. Dit clubhuis is ook bijzonder geschikt voor de voor de leeftijdscategorie 5 – 11 jaar tot een maximum van 50 personen. In het clubgebouw bevindt zich een recreatieruimte, slaapzaal, keuken, toiletten, wasbakken en douches. Naast het gebouw ligt een ruim grasveld welke te bereiken is via een schuifpui. Op het grasveld is het mogelijk om tenten te plaatsen. Het clubgebouw ligt aan een rustige doodlopende weg met ruime parkeergelegenheid. Voor meer informatie kunt u hier onze informatiefolder inzien.

Omgeving:

In de groengordel waar “de Leliehoeve” zich bevind liggen ook twee voetbalcomplexen, een tennispark met kunstgrasbanen, velden voor korf- en handbal, een overdekt zwembad met daarnaast nog twee openluchtbassins, een sporthal, een veel bezoekers trekkende kinderboerderij en aantrekkelijke wandelpaden.Het buitengebied van Rozenburg, de Landtong, is formeel bestemd voor natuur en recreatie. In samenwerking met Rotterdam is gewerkt aan een inrichtingsplan dat voornamelijk uitgaat van natuur en recreatie; een kudde Schotse Hooglanders graast in dit gebied. Met de komst van de Stormvloedkering en het Educatief Informatie Centrum (EIC) is het aantal bezoekers op de Landtong aanzienlijk toegenomen, zeker nu bij het EIC een aanlegsteiger is gerealiseerd waardoor het Centrum ook over water bereikbaar is. Van hieruit zijn eveneens boottochten te maken door het Europoort gebied.

Tarieven:

Vanwege de sterk gestegen energieprijzen is per 1 maart 2022 het huurtarief voor nieuwe reserveringen vastgesteld op €90,00 per tijdsblok van 6 uur aaneengesloten. Bij een tijdsblok kan men extra uren er bij huren voor €10,00 per uur. De huurder moet minimaal 21 jaar oud zijn. De maximale eindtijd in de nacht is 02:00 uur. Scouting- en andere groepen vanaf 15 personen kunnen in de Leliehoeve in 2022 terecht voor €6,00 per persoon per etmaal (geef bij groepen in het reserveringsformulier bij opmerking aan uit hoeveel personen de groep bestaat). U kunt via dit web formulier reserveren. Kijk op deze pagina om te zien wanneer de Leliehoeve al gereserveerd is. Voor andere informatie over de Leliehoeve kunt U contact opnemen met de verhuurder van de Leliehoeve.