Activiteiten

Baden Powell dag

Een keer per jaar vieren we de verjaardag van Lord Baden Powell. Dit doen we met de hele regio Maasdelta, dat is de regio waar wij bij horen. Deze man is de oprichter van scouting. Op deze dag zijn er ongeveer 150 kinderen aanwezig. Meestal spelen we dan een vossenjacht. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld een indiaan moet zoeken. Je moet dan een heel lijstje met figuren afwerken en er dus voor zorgen dat je van iedere vos een handtekening hebt gehad.

Duinenmars

Ook doen we jaarlijks mee aan de duinenmars in Kijkduin, Den Haag, en lopen we met de hele groep 5 km. Aan het eind van de wandeltocht krijg je dan een mooie medaille, of een speldje als je al vaker mee hebt gelopen! Iedereen kan meedoen met de duinenmars, er zijn altijd erg veel scoutinggroepen te vinden. De Albert Schweitzer groep dus ook.

Zwemspetterfestijn

Een keer per jaar hebben we het zwemspetterfestijn. Dit wordt gehouden met de hele regio Maasdelta. Al twee jaar doen we dit in het zwembad van Stellendam. Waarschijnlijk zal dat dit jaar ook weer van toepassing zijn.

Jungledag en varen…

Dit is een dag vol met allerlei spellen die we spelen met de andere welpen uit de regio Maasdelta.  Natuurlijk zijn de welpen ook op het water te vinden. Dat kan in de vorm van een kano wedstrijd, maar we doen ook mee aan de zeebonkenrace.